Jazz in Loosdrecht

LoosdrechtjazzColor

Loosdrecht als ‘Thuishaven van de Jazz’. Niet alleen het jaarlijks Loosdrecht JazzFestival, maar ook het hele jaar door jazz vanaf 3 november 2017 elke vrijdagavond in Restaurant In De Watertuin, Oud -Loosdrechtsedijk 185 van 18:30- 21:30u. Standup Jazz met wisselende solisten.

 


otter2011
2011 met Benjamin Herman, Edgar van Asselt, Paul van Kessel, Marius Beets en Wim Kegel  ARCHIEF

Zondag 14.05.2017  Laatste concert in de Otter 

LorrenOtterJazz

lorren140517

Het laatste OtterJazz optreden. Een speciaal concert van het jonge RADIO2 2015 zangtalent Lorrèn ! 

Soul, jazz en een tikkeltje pop, dat kenmerkt Lorrèn.

De jonge Lorrèn (24) is geïnspireerd door artiesten als: Selah Sue, Adele, Amy Winehouse en Ella Fitzgerald. Haar tv-debuut maakte ze op zeer jonge leeftijd bij het Junior Songfestival.

Op 31 maart jl. verscheen haar nieuwe album LAND OF POSSIBILITES  Na het uitbrengen van haar debuutalbum in 2015 is Lorrèn aan een stuk door het land doorgegaan met haar band om het album live te spelen. Met haar nieuwe album heeft ze alle touwtjes in handen genomen en heeft ze alle liedjes dit keer niet alleen zelf geschreven, maar ook zelf geproduceerd. Lorrèn: ”Na mijn album SHADES OF BLUE ben ik gaan zitten met verschillende songwriters. Hierdoor kreeg ik nieuwe inspiratie en ideeën. Met dit album wilde ik meer mijn jazz en soul kant laten zien. Het is natuurlijk nog steeds pop, maar met een iets bredere ondertoon.”

De titel van de plaat kwam als vanzelf tot stand. Lorrèn: “Na het schrijven van LAND OF POSSIBILITIES voelde ik meteen wat. Dat nummer raakte me diep en klopte precies wat ik op dat moment wilde zeggen. Ik geloof dat als je diep vanbinnen kijkt en in je zelf blijft geloven er altijd nieuwe mogelijkheden ontstaan. In landschappen heb je pieken en dalen, hoge tempo’s en lage tempo’s, jazz en pop. Als ik zelf naar muziek luister denk ik nooit aan het genre maar meer aan het gevoel dat erachter zit. We leven in een hokjes cultuur, je moet of pop zijn of jazz. In dat opzicht trek ik mijn eigen plan, op mijn muziek kan je geen stempel drukken, hoe graag mensen dat ook willen. Vaak krijg ik te horen dat ik te jazzy ben en in de jazz-scene ben ik dan weer te poppy. Dan denk ik: wat maakt dat eigenlijk uit?”

Dit is ook de boodschap in haar nieuwe single WHO DO YOU THINK YOU ARE: “Het liedje is een antwoord op verschillende vragen. Hoe wil ik mezelf vertegenwoordigen en hoe blijf ik dicht bij mezelf? Als ik het nummer opzet krijg ik een gevoel van opstaan en doorgaan. Let’s go!”

LorrenOtterJazz3


PROGRAMMA IMMER ONDER VOORBEHOUD; WIJZIGINGEN MOGELIJK

LoosdrechtJazz is een initiatief van Menno Veenendaal Expodia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s