Beeldhouwlessen

mevbeeldh4

Beeldhouwcursus in Belcanto (v/m gebouw Belastingdienst) Surinameweg 2 Haarlem door Menno Veenendaal

Elk kwartaal starten op de Surinameweg 2 in Haarlem-Schalkwijk onder leiding van de Haarlemse beeldhouwer Menno Veenendaal beeldhouwcursussen modelboetseren (in klei of was).

In een enthousiaste, stimulerende sfeer wordt er zowel naar model als vrij gewerkt. De groep bestaat uit zowel gevorderde als beginnende beeldhouwers. Men houdt zich bezig met voornamelijk figuratieve, maar ook half-abstracte beeldhouwkunst. Voor modellen en materialen wordt gezorgd.

De lessen worden wekelijks gegeven op woensdag- en donderdagochtend van 09:30 – 12:30u., bij voldoende deelname ook op andere dagen, volgens het principe van een 10-rittenkaart (+2 inhaaldagen) in een periode van 3 maanden op te nemen. Eerstvolgende beschikbare cursus start 12 september 2017.

Inlichtingen: telefoon 023-5444000, mobiel 06 25288904.

www.mennoveenendaal.nl

INFO  

  OPEN BEELDHOUWATELIER / CURSUS PORTRETBOETSEREN (met model)
 eerstkomende vrije periode:   vanaf 12 september 2017 
 tijden:   woensdagen (en bijvoldoende deelname evt. donderdagen) van 09:30 – 12:30 uur
 locatie:   v/m gebouw Belastingdienst Surinameweg 2 Haarlem-Schalkwijk 
 basis:   open atelier met ’10-rittenkaart’, in 12 keer op te nemen 
 kosten:   €  250,– incl.BTW, excl. materialen en modellengeld
 materiaal:   boetseerklei, boetseerwas, gietwas, diverse rubbers, gips, gietsteen, pigmenten en andere kleinmaterialen aanwezig; deze zijn tegen kostprijs verkrijgbaar
 gereedschap:   het benodigde gereedschap is aanwezig
 model:  er zullen verschillende modellen poseren, zowel mannelijk als vrouwelijk, naakt en gekleed; elk model komt 2 opvolgende keren (alles in overleg met de groep)
 jaarlijkse expositie:  in overleg met de deelnemers vindt er 2-jaarlijks een expositie plaats van werken van ‘open-atelier’deelnemers en cursisten

Voorbeelden van resultaat cursisten 2016

expokunstlijnbelacantofotos2-1expokunstlijnbelacantofotos2-2

Advertenties