Workshops

mevbeeldhcursus13

WORKSHOP PORTRETBOETSEREN

Op zoek naar een origineel idee?

workshopportretboetserenOp aanvraag verzorgt de Haarlemse beeldhouwer Menno Veenendaal workshops portretboetseren voor particulieren en bedrijven/instellingen met als doel teambuilding e/o ontspanning. Zo kan men op een informele manier bij een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld afscheid of een bijeenkomst, hun visie geven op hun vrienden of collega(‘s)…!

In overleg met de opdrachtgever kan worden gekozen voor een workshop in het atelier, maar er kan ook gewerkt worden op locatie. In een stimulerende sfeer is de groep creatief bezig, met gerichte aandacht voor elkaar. Het bewust kijken en het gezamenlijk creëren kan voor een aparte ervaring zorgen.

Tijdens de ca. 1- 3 uur durende workshop wordt gewerkt in klei. De groep, die uit maximaal ca. 20 personen kan bestaan maakt onder professionele leiding een portret van elkaar of een specifiek aangewezen (modelzittend) persoon. Voor materialen (gereedschappen/ bokken/ klei etc.) wordt gezorgd. Na afloop kunnen eventueel de resultaten, samen met hun makers fotografisch vereeuwigd worden en/of alle kleiportretten tot een collage worden verwerkt, waarna wederom een foto wordt gemaakt.

Ateliers: ‘De Greiner’, Voorhelmstraat 23.001 Haarlem of ‘Bogota’ Haarlemmerstraatweg Halfweg,
of op locatie naar keuze in Nederland.

Inlichtingen: telefoon 06 25288904